Grattis farmor!

Hej du som läser. Nu har jag precis kommit hem från Farmor och Farfar. Eftersom att farmor fyllde år idag var vi nere på Servering Solbrännan och åt middag. Jag år kycklingspett med bulgur och jordnötssås. Det var supergott, och sen efter gick vi hem till de och åt lite glass. Mysig kväll.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har planerat lite om hur jag vill göra om i mitt rum (det går inte att göra så mycket men något litet kanske) sen har jag haft piknik för mig själv på tomten med en billys och fläderblomssaft. Haha, sen har jag varit i centrum med pappa och handlat lite och så har jag bakat muffins till farmor! Det var ganska mycket endå.. Men jag har haft ganska tråkigt om jag får säga det själv.

Imorgon har vi lite planer på att kanske åka ut med båten om det blir fint väder, sen tänkte jag gå ut och springa om jag hinner och sen ska vi till några gäster på kvällen tror jag, om de inte kommer hit. Jag har inte så bra koll.. Sen skulle jag också behöva städa i mitt rum men det är något jag hatar så det ser ut som ett bombnedslag här.


En bild från i måndags tror jag.. (Förlåt för dålig skärpa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0