Packdag + ny design!

Hejhej! Vilket weard väder det har varit idag! Först var det lite molnigt sen blev det ganska fint väder och sen började det spöregna och åska! Så konstigt! Men jag tänkte berätta lite om min dag.

Jag och mamma hade tänkt att åka till Täby centrum och köpa det sista till Sportscamp men när jag vaknade och tittade på klockan så var den redan 10.35, och då skulle jag inte hinna träffa Sara. Så det blev ingen resa dit. Sara kom och vi började med vår packlista som var hur lång som helst! Sen började vi packa lite till mig. Efter det åt vi lunch, parmaskinka och melon. Sen åkte jag och mamma till centrum för att köpa en kräm till mitt öga, för jag har fått en vagen på ögonlocken.. Det gör ont. Efter det gick jag hem till Sara och hjälpte henne att packa!

Nu har jag packat klart allting och det blev ganska mycket packning, haha. Jag kommer inte kunna bära allt! Det är 1 stor väska, en lite mindre bag och min kudde. Den stora väskan kan man sätta som ryggsäck och när jag satte den på ryggen så ramlade jag bakåt i sängen! Så tung var den! Haha, jag är så klumpig!

Tack så jätte mycket Andrea! Hon har gjort min nya design! Jag älskar den.


(Förlåt för dålig bild) Men det här var min packning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0